AFGHAANS ETEN

AFGHAANS ETEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 386 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afghaans Eten. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 14:54 Voor het eerst hier besteld ik heb nog nooit zo een warme pakket service gehad! goed ingepakt eten was lekker wat wil je nog meer respect toppers!
23 jul 2022 om 22:41 het eten was lekker van smaak en goed warm.
22 jul 2022 om 22:01 Heerlijk eten en keurige bezorging.
21 jul 2022 om 20:37 Het eten was heerlijk en mooi op tijd bezorgd.
17 jul 2022 om 22:25 Eten goed warm bezorgd door een erg vriendelijk meisje! En het eten was heerlijk.
14 jul 2022 om 21:05 Ik had de vegetarische rijsttafel, heerlijk! Veel smaken.
20 jun 2022 om 14:46 Ontzettend vriendelijke bezorgster. Heerlijk eten. Wij vonden de porties niet erg groot, maar voor kleine eters is het vast meer dan zat.
16 jun 2022 om 20:10 Eten was geweldig.Goede verfijnde smaken en alles vers. Top restaurant! Bezorgster was ook erg vriendelijk Dikke 10!
10 jun 2022 om 21:28 De rijsttafel was heerlijk! Een aanrader voor de culinaire ontdekker
10 jun 2022 om 20:21 De eerste keer en daarbij het menu besteld. Erg lekker, goed warm, ruim voldoende qua hoeveelheid. Echt voor herhaling vatbaar.
30 mei 2022 om 5:38 Werd gebeld dat het eten 10min later werd bezorgt dan afgesproken maar verder keurig op tijd Eten was heerlijk en vriendelijke bezorgster.
19 mei 2022 om 23:42 Zag al wel veel erg goede recensies. Maar wow inderdaad erg lekker. Sowieso ga ik hier vaker bestellen.